Anlita Jon Henrik

Jon Henrik kan bokas för olika typer av evenemang. Hans starka engagemang kring frågor som berör miljö och hälsa kan dessutom på ett naturligt sätt kopplas samman med ert företags hållbarhetsarbete.

 

Event

Jon Henrik har förmågan att entusiasmera och beröra en bred målgrupp vilket gör honom till en perfekt artist för just ert event. Han kan bokas för både större och mindre evenemang och i flera olika uppställningar, från att stå själv på scen till att ha med sig sitt egna band.

Företagssamarbeten

Låt Jon Henrik bli ambassadör för ert företags hållbarhetsarbete! Med sitt driv och sin kunskap blir han en viktig del i ert arbete kring frågor som berör miljö och hälsa. Som ambassadör deltar Jon Henrik vid interna och externa företagsevent, där han både underhåller och delar med sig av sin erfarenhet inom hållbarhet.

Musikens Kraft – Inspirationsföreställning med Jon Henrik 

I denna inspirationsföreställning som inte lämnar någon oberörd berättar Jon Henrik öppet om hans tunga väg in i psykisk ohälsa som höll på att kosta honom livet, men han berättar också om vägen därifrån där musiken var hans sätt att finna styrka i svåra stunder och hur han steg för steg byggde upp både självkänsla och självförtroende igen. Det blir en inspirerande stund med både berättande och starka musikaliska framföranden.

Anlita Jon Henrik

Alla förfrågningar gällande bokningar och samarbeten görs till kontakt@jon-henrik.com eller genom att fylla i formuläret nedan.