Engagemang

”Jag brinner för frågor som handlar om miljö och hälsa och genom mitt starka driv och min kämparvilja vill jag inspirera andra att engagera sig. Tillsammans kan vi förändra.”

2022 Initiativet

Att kämpa för vår natur, för allas lika rättigheter och för ökat välmående känns självklart för mig. 2018 utsågs jag därför till svenska 2022 Initiativets första goodwill-ambassadör. En insamling har startats till förmån för de globala mål som kopplar till mitt engagemang kring välmående och mänskliga rättigheter, särskilt samernas och ursprungsbefolkningens rättigheter. I min musik finns det många kopplingar till de globala målen och genom att uppmärksamma samerna och jojken internationellt vill jag förbättra villkoren för jordens ursprungsbefolkningar.

Orange Day MC

Orange Day MC är ett fantastiskt initiativ! Det är en manifestation där motorcyklister från hela världen står upp för ett samhälle fritt från våld mot flickor och kvinnor. Initiativet uppmuntrar såväl civila personer som regeringar och FN-partners att kämpa för den viktiga frågan. Varje år kör vi genom Sverige för att uppmärksamma problemet och den 25e dagen varje månad är utnämnd till Orange MC Day. Genom att delta är jag med och för talan och sprider budskapet vidare.

JHF Community

En plattform där medlemmar tillsammans kan göra skillnad. Under 2020/21 är inriktningen våldsutsatta kvinnor på individnivå där vi försöker göra skillnad, men vi sprider också kunskap och bryter tystnaden omkring ett väldigt tabubelagt ämne.